Fórum

Vissza a témákhoz
Horváth
2019.05.26

Én medence fertőtlenítésre szeretném használni, egyszerűen nem hiszem el, hogy a mai világban a brómon és a klóron kívül nincs más lehetőség, hogy egy felfújható vízforgatóval rendelkező puhafalú medencét ne lehessen más módon tisztán tartani ami nem árt a gyerekeknek sem. Ebben kérném a segítségét, hogy melyik termék alkalmas ennek a problémának a megoldására, ha van ilyen. Köszönöm!

Markovics
2018.02.20

Rendszeresen napi szinten iszom 40 cseppet.Állandó fejfájásom volt tavasszal,aminek az okát egy CT vizsgálat deritette ki,krónikus arcüreg gyulladás volt.Semmi nem szüntette meg,újra visszatért.Bár a cseppeket nem erre kezdtem szedni, kellemes "mellékhatásként"végérvényesen megszünt.Köszönöm!

Török
2016.05.19

Gyógynövényolaj keverékhez adtam hozzá. A kb. 20% töménységű emulzióval (előtte felrázom!) időről-időre bedörzsölöm a lábujjaim közét/begyeit. A hosszú idő óta rendszeresen kiújuló lábgombás fertőzéseim ezzel megszűntek, il. nem jönnek újból elő. Ez már évek óta így megy, kiválóan! F.E.S.S. arcüregműtétem volt, azóta gyakran van orrfolyásom, enyhe, de tartós náthám. Ilyenkor az arcüregmosó NeilMed flakonomba sóoldat helyett, 3-4 csepp GrapeVital-os langyos vizet teszek, ezzel öblítek. Ez nagyon kellemetlen, égető érzéssel jár az öblítés idejére, de határozottan megkönnyebbülök utána, és a náthám is alábbhagy. Török Zsolt

Némethné Szabó
2016.04.14

Újszülött kisbabámnál szájpenész ellen használtam,egyszer kellett alkalmazni, steril gézlapra cseppentve kitöröltem a száját, másnapra teljesen tiszta volt. Szintén szájüregben, kisfiam kiharapta, elfertőződött, háromszor ecseteltük töményen és eltűntek a hólyagok. Betegség megelőzésre az ovis fertőzések ellen nekünk tényleg remekül működik!! Köszönjük!!!

Demo
2014.08.14

Én sebfertőtlenítésre is használom a cseppet, kisebb felületi sérülések esetén.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Bejelentkezés