BactoEx® Fogászati Pulpa biofertőtlenítő

BactoEx® Fogászati Pulpa biofertőtlenítő

Cikkszám: 100580
EAN: 7033434105808
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 7 604 Ft Nettó ár: 5 987 Ft
Leírás

BactoEx® Fogászati Pulpa biofertőtlenítő

Biofertőtlenítő – Grape Vital®  Grapefruitmag kivonat koncentrátumból

 

A BactoEx® Fogászati Pulpa mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen. Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása.

Alkalmazási spektrum: BactoEx® Pulpa a szájüreg minden részének fertőtlenítésére alkalmas biofertőtlenítő. A fog gyökérkezelése után a pulpába juttatva fertőtleníti a gyökeret és a kezelt felületet. Nagy előnye, hogy akár az első gyökérkezelést követően, a gyökér lefertőtlenítése után a gyökércsatornát le lehet zárni, nem keletkeznek gázok, teljes mértékben felszívódik! Gyulladáscsökkentő hatása segíti a beavatkozott terület mihamarabbi, gyors gyógyulását.

Foghúzás esetén a sérült szöveteket fertőtleníti és összehúzza azt, így megszűnteti a vérzést. Gennyes fogíny vagy –fogtasak kialakulásánál elegendő a BactoEx® Pulpa folyadékot hígítva 1:50 egy injekciós tűvel a tasakot kimosni, így a gyulladás és a tasak véglegesen megszűnik.

A BactoEx® Pulpa alkalmazható afták, herpes simplex vírus kezelésére is. A terméket alkalmazhatjuk napi 4-6 alkalommal a beteg felület beecsetelésére.

A BactoEx® Pulpa a Grape Vital Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz