BactoEx® Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő

BactoEx® Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő

Gyártó: CSABAI AG
Cikkszám: 10070
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 7 455 Ft Nettó ár: 5 870 Ft
Leírás

BactoEx® Dr. VOICE hangszál biofertőtlenítő

Biofertőtlenítő – Grape Vital®  Grapefruitmag kivonat koncentrátumból

 

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

 

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása.

Alkalmazási spektrum: BactoEx® Dr. VOICE lefertőtleníti és leápolja a hangszállakat. A letapadt hangszállakat szétválasztja és megszűntetheti az esetleges gyulladást is.

Az évek során nagyon sok alkalommal bizonyított, amikor operaénekesek vagy színészek fellépés, vagy akár egy hangfelvétel előtt megbetegedtek, szinte 1 nap alatt helyre hozta a hangszállakat. BactoEx® Dr. VOICE ajánlatos megelőzés céljából is alkalmazni, főleg azoknak, akiknek a hangjuk biztosítja a megélhetést!

 

Referenciák, akik alkalmazzák és már sokat köszönhetnek a Dr. VOICE-nak: Sasvári Sándor (Jászai Mari és EMeRTon-díjas színész, énekes), Iván Ildikó (opera énekes), Hudik Margit (opera énekes), Herceg Flóra (színész), stb……

 

A BactoEx® Dr. VOICE alkalmazható napi 1-2 teáskanállal, étkezés után. Fontos, hogy alkalmazásakor 1 órán át ne együnk és igyunk.

A BactoEx® Dr. VOICE a Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátumból lett kifejlesztve, semmilyen kémiai vagy szintetikus adalékot nem tartalmaz.

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz