Dr. Dolhay Femifit Irrigátor + Szett

Dr. Dolhay Femifit Irrigátor + Szett

Cikkszám: 100620
Készlet információ:
Out Of Stock
Fogyasztói ár: 1 354 Ft Nettó ár: 1 066 Ft

Lehetséges választások

Leírás

Dr. Dolhay Femifit Irrigátor - Intim Zuhany

 

És a legjobb hüvelyirrigátor: a Femifit Intim Zuhany

magyarul hüvely irrigátor. Könnyen kezelhető, tisztítható és más hatóanyagainkhoz is használható.

A kezelőcső végén levő szelep az oldatot csak kifelé engedi, a másik, zöld szelep viszont levegőt enged a távozó oldat helyére.

Előnyei: nem kell nagy erő az összenyomáshoz, inkább pumpálni szükséges. A teljes oldat a hüvelybe kerül, és elég kívülről fertőtleníteni. Két kicsi szelepecske ennyi hasznot hoz!

Az Intim Zuhanyokat ajánlatos a kedvező áron kapható Szett 1 vagy Szett 2 kombi csomagban megrendelni, mivel így kedvezményes áron jut a termékekhez.

Fertőzés esetén a „Ladyvita®” hüvelykúp ígéretesnek bizonyult HPV-ellenes kezelésben valamint a megelőzésben, és ehhez párosítva a „Grape Vital® cseppel” való irrigálás. Biztosak lehetünk ennél a természetes alapanyagból készült termékkel, hogy nem lesz mellékhatás 5 év múlva sem! Mellékhatás: Nem ismert!      

 

Más fertőzéseknél már 3-5 nap elegendő, véleményem szerint ahhoz, hogy a bakteriális, vagy különböző vírus és gomba okozta fertőzés megszűnjön.

 

A Grape Vital® már több esetben bizonyította, hogy a fertőzések esetén, akár a HPV fertőzésből is ki lehet gyógyulni. A Grape Vital®, mint egy természetes Vitamin és Antibiotikum minden további nélkül alkalmazható, továbbá aktiválhatja a csontvelőben az őssejtképződést, segíti az immunrendszer erősödését, javítja a szervezet védekezőképességét.

 

A kezelésben ajánlatos a kúpot az esti órákban, lefekvés előtt felhelyezni. Ügyeljünk arra, hogy egy betétet tegyünk az alsóneműbe. Fontos, hogy a kúp által lebontott váladék, tisztuló anyag ne szennyezze meg az ágyneműt. Egy kúra 5 napig tart. HPV esetén ajánlatos 2-4 hónapig minden nap egy kúp használata. Az összes jótékony hatású Grape Vital® termékben, megtalálható ugyanaz a hatóanyag. A Ladyvita® Hüvelykúpot és a Grape Vital® cseppeket lehet külön-külön, de ajánlatos kombinálva is alkalmazni, ez a pénztárca kímélő változat. A leghatásosabb természetesen a kúp.

 

HPV vagy más fertőzés esetén kombinálva alkalmazható a hüvelyben a Ladyvita® kúp és a cseppekkel való irrigálás, mely egy fertőtlenítő folyamatot indít el. A legjobb a reggeli irrigálás és az esti kúp. A kúpot ajánlatos heti egy-két alkalommal alkalmazni. Irrigálás esetén tegyünk az irrigátorba 100 ml langyos vizet és 7-15 csepp Grape Vital®-t (másfajta grapefruitmag kivonatot ne alkalmazzon, mivel ezek kémiai rákkeltő anyagokat tartalmaznak!), ez attól függ, hogy mennyire érzékeny a hüvelye (hengerhámsejtek). Kádban fekve, lassan irrigáljon, hogy lassan folyjon ki az öblített váladék.  Ezt akár minden este is megismételheti. Lehet viszont úgy is jó eredményt elérni, és a költségeket is figyelembe véve, ha minden reggel és este irrigálunk és a 3. nap este az irrigálást egy kúp alkalmazásával váltjuk le, azt követően ismét két nap irrigálás alkalmazása. Ezt természetesen egymás utáni 2 esti kúpra is módosíthatjuk!

 

A két termék kombinálva sem okoz túladagolást, de ajánlatos a szervezetet belülről is kezelni, így a szájon át való bevitel is ajánlott, főleg egy már diagnosztizált fertőzés esetén. Az első 10 nap a megadott napi adag 3x–át étkezés közben vagy az után a kedvenc italunkban elvegyítve. A szervezet immunitását ez megnöveli és így képessé válik önmaga is a kórokozó pusztításában, nem csak maga a csepp pusztítja a vírust. Ez egy lényeges faktor.

 

Jobbulást kívánva, szeretettel

Dr. Csabai Zsolt PhD

 

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz