Grape Vital Influenza csomag 02

Grape Vital Influenza csomag 02

Gyártó: CSABAI AG
Cikkszám: 100202
EAN: 82342989823
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 12 175 Ft Nettó ár: 9 587 Ft
Leírás

Grape Vital Influenza csomag 02

 

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 80 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon, melyeknek semmi köze nincs a grapefriutmag kivonathoz és rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon.

Ezért is az egyetlen, eredeti!

Kiemelten az ősz-tavaszi időszakra összeállított gazdaságos Influenza csomag! Családoknak ajánljuk, ahol gyermekek egymást fertőzhetik meg, de óvodák, bölcsödék, vagy ahol csoportokban előfordulnak is ajánlatos! 

Bővebb infó, lásd BactoEx termékeknél.

Használja ki az Influenza csomag kedvezményes árát!

Influenza 02-es csomag tartalma:

1 x Dr.Csabai Grape Vital® csepp 30 ml, 1 x Dr. Csabai Grape Vital® Power Kids tabletta, 1 x BactoEx® Gyermekjáték & kellékek 500 ml, 1 x BactoEx® Tarvel Kéz- és sebfertőtlenítő 25 ml

 

Mint a neve is mutatja, ez egy teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapfruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!

Minden napi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai! Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok,  Influenza A vírus, szalmonella fertőzés, körömgomba, kandida, gombás elváltozások a bőrön, bakteriális bélfertőzések stb..

Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik!

Ajánlatos fogorvosi beavatkozások, pl. gyökérkezelés és szájsebészeti műtétek utáni fertőtlenítő öblögetésre! Nőgyógyászati hüvelyi panaszok, gombás fertőzések gyors megszüntetésére!

Használata nincs korhoz kötve, kisgyermekek és idős emberek egyaránt szedhetik. Minden gyógyszer mellet szedhető, kivéve az antibiotikumot! Háziasszonyok otthon, sterilizálásra is használhatják pl. mosáskor 40°C-on, selymeknél a megfelelő helyre 1-2 cseppet. Megfázás, meghűlés esetén, határozottan és gyorsan enyhíti a panaszokat! Idős beteg emberek immunrendszerének megerősítésére és regenerálására is ajánljuk ezt a sokszínű és sokrétű fantasztikus szert! Mert legfontosabb az egészségünk, és a legtöbbet a természetes eredetű anyagokkal tehetünk a megőrzése érdekében!

Vélemények (0)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz