Külföldi megrendelés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal egyeztetés céljából a rendeles@drcsabaipharma.eu címen!

Fontos Információ!

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vásárlóinkat, hogy 2022.03.14-18. között technikai szünetet tartunk, mely napokon a rendeléseket leadhatják, de a kiszállítás szünetel.

A csomagokat 2022.03.21-től a megszokott módon folytatjuk.

Kérjük a fentiek figyelembevételét a rendelések leadásánál.

Csatlakozz most és 10% kedvezményt adunk a következő vásárlásodból, iratkozz fel az oldal alján!
Előző
Következő

Ismerje meg legújabb termékünket!

Nasal Vital orrfertőtlenítő

✔ Fertőtlenítő orrspray

✔ Természetes vírusölő, baktériumölő és gombaölő grapefruitmag erejével

✔Kémiai anyagoktól mentes

✔ Felnőtteknek és gyerekeknek is

Ismerd meg a Grape Vital® immunerősítőket!

Ismerd meg a Grape Vitalt®!

Grape Vital® csepp egy speciális grapefruitmag kivonat koncentrátum, mely magas hatóanyag és polifenol tartalmú étrend kiegészítő. Természetes immunerősítő grapefruitmag kivonatból, melynek szervezetre gyakorolt pozitív hatását a sok évtizedes vásárlói tapasztalatok támasztják alá.

Mit kell tudni a BactoEx® fertőtlenítőről!

Mit kell tudni a BactoExről®?

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, természetes, prémium kategóriás fertőtlenítő, mely Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készül. Egyszerre hatásos gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

GYORS KISZÁLLÍTÁS

Maximum 1 - 3 munkanapot vesz igénybe, hogy kezedben legyen a rendelésed.

VÁSÁRLÓI TÁMOGATÁS

Írj Facebook-on vagy egy e-mailt, ha kérdésed van, és mi válaszolunk!

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás.

AJÁNDÉKCSOMAGOLÁS

300 Ft-ért Grape Vital ajándékdobozba csomagoljuk a rendelését! Részletekért kattints!

RÓLUNK

Grape Vital®

Grapefruitmag kivonat Koncentrátum

A Grape Vital® étrendkiegészítővel szeretnénk megismertetni a grapefruitmag csepp szervezetre gyakorolt természetes immunerősítő hatását és azt mindenki számára elérhetővé tenni. Több, mint 35 év alatt kapott pozitív visszajelzések mutatják, hogy célunk megvalósul. Hálásak vagyunk, hogy véleményeiteket napról napra egyre többen megosztjátok velünk.

Néhány vásárlói visszajelzés, amikért hálásak vagyunk

Néhány vásárlói visszajelzés, amikért hálásak vagyunk

Klari | *****

Kedves Doktor Úr! Én is szeretném köszönhetem ez kifejezni a termékeiket. Saját életemet ismerve én már tudom h a HPV egyes típusainak szervezetében való megjelenése nem feltétlenül a szexuális életre vezethető vissza. Az elmúlt 2 évben nem éltem szexuális életet, azonban uszodába járok rendszeresen. Az elmúlt 2 évben kétszer mutattak ki nálam P2-es citológiai lelet mellett HPV vírust. Először volt “nem azonosítható”, majd ra háromnegyed évre a “68”-as típusú. Ezt követően szinten háromnegyed ev elteltéve – miután végig csináltam az On által javasolt kúrát – kijelenthetem h nincs bennem HPV vírus.

– ellenőrzött valós vásárlói vélemény –

Kornél | *****

Április elején voltam Gasztroenterológusnál gyomortükrözésen, ahol kezdődő gyomorfekélyt diagnosztizáltak, és ennek okaként Helicobacter pylori baktériumot jelölték meg. Doktornő elsődleges feladatként a baktérium kiirtását vette célba a szervezetemből, amihez kétféle antibiotikumot, és egy savcsökkentőt írt fel. Mivel elég rosszul viselem az antibiotikum okozta mellékhatásokat, alternatív megoldások után kutattam. Ekkor jött képbe Grape Vital cseppek, napi 3×30 csepp 2 hónapon keresztül. Ismerőseim körében senki nem hitt a sikerben ,de kitartó voltam. Úgy gondoltam, ha 2 hónap rendszeres szedés után pozitív lesz az ellenőrző teszt, akkor nincs más lehetőség, az antibiotikum után nyúlok, amit időközben ki is váltottam. Mai napon “2019.05.31-én” voltam C14-es kilégzéses teszten. Eredmény: negatív!!!! Nagyon köszönöm, szuper termék. Családomban mindig lesz helye az Ön termékének.

– ellenőrzött valós vásárlói vélemény –

G. Éva | *****

Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a grapefruit cseppről, 3 éve szedjük a családdal, 3 gyermekem van, ha betegek csak ezt adom nekik naponta 3-szor 50 cseppet, azóta nem szedünk antibiotikumot, nincs olyan vírus vagy baktérium amit ne győzne le a grapefruit csepp. Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy ilyen szuper dolgot talált fel Ön, remélem marad is még jó sokáig. Megmerem kockáztatni, hogy szinte minden betegségre jó. Csak ajánlani tudom és mindenkinek a környezetemben ajánlom is. Csillagos 5 értékelést adok. Szuper, kiváló, fantasztikusan jó.

– ellenőrzött valós vásárlói vélemény –

grapefruitmag csepp

grapefruitmag kivonat