Grape Vital

Törzsvásárlói Program

Megbecsüljük hűséges vásárlóinkat, gyűjtse pontjait vásárlásai után.

Grape Vital

Törzsvásárlói

Program

Regisztrált fiók

Van már regisztrált fiókja? Ha nincs a fejlécben található ikonon regisztrálhat fiókot. Első regisztrálás alkalmával 1000 pontot=1000 Forintot kap. Fiókjában ellenőrizheti pontjait.

Beváltás

Pontjait kedvezményre válthatja be, 1 Pont 1 Forintnak felel meg. Maga dönthet arról, hogy a következő vásárlásnál beváltja pontjait vagy tovább is gyűjtheti őket.

Időkorlát

A megszerzett pontok maximum egy évig felhasználhatóak.

Pontgyűjtés

Minden elköltött forint pontot ér. Minden 10 Ft után 1 Ponttal jutalmazzuk meg. Már első vásárlás után elkezdheti gyűjteni törzsvásárlói potjait.

Felhasználás

Vásárlásonként maximum 5000 pontot = 5000 Forintot használhat fel egyszerre. Kosarában Ön meghatározhatja meg mennyi pontot szeretne felhasználni.

Vélemény

Weboldalon beküldött véleményért cserében +300 pont jóváírást kaphat. Amennyiben más módon tudja beküldeni véleményét, ezt is megteheti. Kérjük vegye figyelembe, hogy több időt vehet igénybe ezen pontok jóváírása.

PONT amire szüksége van

A weboldalon leadott vásárlások után a végösszeg 10%-át jóváírjuk pontok formájában. Pontok forintokat jelentenek Önnek.

Grape Vital ajándékdoboz

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amiben értesíteni tudjuk kedvezményeinkről és híreinkről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amiben értesíteni tudjuk kedvezményeinkről és híreinkről.

Grape Vital Törzsvásárlói Rendszer Szabályzata

Grape Vital Törzsvásárlói Rendszer Szabályzata

A Törzsvásárlói program kedvezményei és ajánlatai a Grape Vital webáruházában történő vásárlásokra vonatkoznak.

Általános leírás

  1. A Grape Vital Törzsvásárlói rendszer hűséges vásárlóinak szóló speciális programot az Dr. CSABAI Pharma Kft. társaság szervezi és kezeli (adószám: 25035975-2-13) a www.drcsabaipharma.eu oldalon regisztrált vásárlók részére. (Továbbiakban: Grape Vital)
  2. A hűségpontok azon regisztrált fiókkal rendelkező felhasználóknak szól, akik a Grape Vital webáruházában bejelenkezett fiókkal vásároltak.

3. A Törzsvásárlói rendszer célja, hogy jutalmazza a törzsvásárlói rendszerben részt vevő Grape Vital vásárlókat, és az alábbiakban meghatározott feltételek teljesítése mellett Grape Vital termékekre adott árkedvezménnyel köszönje meg hűségüket.

4. Programban való részvétel és fiók regisztrálás a Grape Vital által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.

5. A törzsvásárlói program és kedvezményei Magyarország területére terjed ki.

A Törzsvásárlói rendszer feltételei

  1. A Törzsvásárlói rendszer lényege

1.1 A Törzsvásárlói program keretében a törzsvásárlói rendszer résztvevője törzsvásárlói hűségpontokat gyűjt a Grape Vital weboldalon regisztrált fiókjában Grape Vital termékek vásárlásával.

1.2 A Törzsvásárlói program résztvevőjének regisztrált fiókkal kell rendelkezni a Grape Vital weboldalon, ahol megtalálja, ellenőrizheti aktuális hűségpontjait.

1.3 Az összegyűjtött törzsvásárlói hűségpontokért cserébe a törzsvásárlói rendszer résztvevője Grape Vital termékek vásárlásánál árkedvezményben részesülhet az itt meghatározott szabályok szerint.

1.4 Sem a Törzsvásárlói program kedvezményei, sem az összegyűjtött törzsvásárlói hűségpontok nem adhatók át a törzsvásárlói rendszer másik résztvevőjének.

1.5 Az összegyűjtött törzsvásárlói pontok nem válthatók készpénzre.

1.6 Ezen törzsvásárlói program kizárólag magáncélra, nem pedig kereskedelmi célra szolgál.

  1. Részvétel a Törzsvásárlói rendszerben

2.1 A Törzsvásárlói rendszer résztvevőjévé válhat minden nagykorú személy, aki regisztrált fiókkal rendelkezik a Grape Vital weboldalán. A 18 év alatti személyek nem vehetnek részt a törzsvásárlói rendszerben.

2.2 A Törzsvásárlói rendszerben való részvétel személyes és nem ruházható át.

2.3 A Grape Vital törzsvásárlói rendszer előnyeit minden regisztrált fiókkal rendelkező vásárló azonnal látja és követheti, gyűjtheti pontjait. Mindezt külön menü pontban „Pontok” menüben találja.

  1. A Törzsvásárlói hűségpontok gyűjtési rendszere a Törzsvásárlói rendszer résztvevőjének fiókjában

3.1 Dr. CSABAI Pharma Kft. társaság vállalja, hogy a törzsvásárlói rendszer résztvevője hűségpontokat kap a Grape Vital online áruházban termékei vásárlásáért.

3.2 A törzsvásárlói program résztvevőjét minden elköltött 10 Ft után 1 hűségpont illeti meg.

3.3 Dr. CSABAI Pharma Kft. társaság fenntartja a pontkiosztási rendszer megváltoztatásának jogát.

3.4 A Grape Vital weboldalon történt vásárlást követően a törzsvásárlói rendszer résztvevőjének a regisztrált fiókjában a vásárlást követően automatikusan jóváíródnak a hűségpontok.

3.5 Amennyiben a Grape Vital webáruházban történő vásárláskor nem kerül sor a vásárlói fiókba való bejelentkezésre, a Dr. CSABAI Pharma Kft. fenntartja azon jogát, hogy nem váltja be a törzsvásárlói pontokat, és a törzsvásárlói program résztvevője elveszíti azokat a hűségpontokat, amelyeket az adott vásárlásért szerezhetett volna.

  1. A Törzsvásárlói pontok beváltása termékre vonatkozó kedvezményre:

4.1 A törzsvásárlói pontok csak Grape Vital weboldalon található termékek vásárlása során válthatók be. A törzsvásárlói hűségpontok Grape Vital termékek árengedményére történő beváltása a következőképpen történik:
Egy hűségpont megfelel egy magyar forintnak, tehát 1 pont=1 forintot (HUF) jelent.

4.2 A pontok beváltásáról a vásárló dönthet, hogy továbbgyűjti vagy bizonyos pontot használ fel az adott vásárlásánál. Egy vásárlás alkalmával maximum 5000 pontot, tehát 5000 Forintot használhat fel kedvezményként.

4.4 A pontok érvényességi ideje egy év. Amennyiben nem használja fel a vásárló a régebbi pontok törlésre kerülnek a rendszerben.

4.5 Minden új fiókot regisztráló egyszeri 1000 pontot=forint jóváírást kap.

4.6 Termék vélemény beküldésért plusz 300 pont=forint jóváírást kaphat a vásárló. Véleményét a termék leírásnál a vélemények fülön küldheti be a vásárló, mely ezután ellenőrzésre kerül. Az ellenőrzés és jóváírás több időt vehet igénybe.

4.7 A hűségpontok beváltására a kosárban, illetve a fizetés oldalon is van lehetősége a vásárlónak, ahol látja, hogy mennyi pontot kap és mennyit válthat be. Itt lehetősége van saját magának beállítani a hűségpontjaiból mennyit szeretne felhasználni, de dönthet úgy, hogy még továbbgyűjti pontjait.

4.8 A hűségpontok beváltásával egyidejűleg más kedvezmény vagy kuponkód nem váltható be.

  1. A törzsvásárlói rendszerből való törlés

5.1 Dr. CSABAI Pharma Kft. társaság azonnali hatállyal letilthatja a törzsvásárlói rendszer résztvevőjének törzsvásárlói pontjait, ha a résztvevő nem tartja be a jelen dokumentumban ismertetett szabályokat, vagy szándékosan helytelen személyes adatokat adott meg a regisztráció során, vagy más személynek adja ki magát.

5.2 A törzsvásárlói rendszer résztvevője saját kérésére bármikor törölhető az adatbázisból. Ilyen esetben az ügyfélnek kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, vagy a törlési kérelmét a következő e-mail-címre kell elküldenie: rendeles@drcsabaipharma.eu. Erre a műveletre a törlési kérelem kézhezvételétől 30 napot tartunk fenn.

5.3 A Grape Vital fenntartja a jogot, hogy ne adjon vagy vonjon vissza hűségpontokat azoktól a résztvevőktől, akik megszegik a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott szabályokat. ÁSZF itt találja: https://drcsabaipharma.eu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

  1. A Törzsvásárlói rendszer megszüntetése vagy felfüggesztése

6.1 Dr. CSABAI Pharma Kft. társaság fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint a Törzsvásárlói rendszert bármikor megváltoztassa, megszüntesse vagy felfüggessze.

6.2 A Törzsvásárlói rendszer megszűnése vagy felfüggesztése esetén Dr. CSABAI Pharma Kft. társaság e tényről tájékoztatja a törzsvásárlói rendszer résztvevőit a Grape Vital weboldalon, illetve feliratkozott vásárlóit hírlevélen keresztül is.

6.3 A Törzsvásárlói rendszer megszűnése vagy felfüggesztése esetén a Törzsvásárlói rendszer résztvevője az addig összegyűjtött pontokat termékekre vonatkozó árkedvezményre válthatja be az kiértesítéstől számított további 3 hónapig. Ellenkező esetben az összegyűjtött pontok elvesznek.

6.4 A Grape Vital webáruház nem felel azokért a következményekért, amelyek a program nem általa befolyásolható zavaraihoz kapcsolódnak.

  1. Személyes adatok védelme

7.1 A Törzsvásárlói rendszer résztvevője elismeri, hogy elolvasta és elfogadja az Adatvédelmi szabályzatot: https://drcsabaipharma.eu/adatvedelmi-nyilatkozat/

A vásárló által megadott adatokat az Grape Vital kezeli a fent hivatkozott Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott feltételeknek megfelelően kezeli.  A fiók regisztrálással a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a Dr. CSABAI Pharma Kft. a megadott személyes adatait kezelje. 

7.2 Regisztrációja kapcsán megadott adatait, arra használjuk, hogy kedvezményeket és más előnyöket kínáljunk Önnek. Az ön hozzájárulásával, a megaadott elérhetőségeit használhatjuk, hogy hírleveleket küldjünk az általunk kínált ajánlatokról és információt jutassunk el Önhöz termékeinkről vagy piackutatást végezzünk. Ezek lehetnek például e-mail, szöveges üzenet, postai levelezés, telefonos megkeresések.

Amennyiben van olyan kérdése, amelyre nem találta meg a választ vegye fel a kapcsolatot velünk bármely elérhetőségen.

A törzsvásárlói pontok nem összevonhatók más kedvezménnyel.

A Dr. Csabai Pharma Kft. fenntartja a jogot, hogy a Törzsvásárlói rendszert bármikor megváltoztassa, megszüntesse vagy felfüggessze.