Bőr és köröm

Bőr és köröm

Bőr és köröm fertőzéseinek kezelésére.

550 Ft3706 Ft

Törlés

Hatóanyagok

Grape Vital kivonat koncentrátum, víz, aszkorbinsav, glicerin

Használata

A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már fél perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!

Környezetbarát

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatás spektrumú antiszeptikus, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer. Fény hatására a termék sötétedni kezd. Ez a grapefruitmag kivonat sajátossága, mely a minőséget nem befolyásolja.

Káros anyagoktól mentes

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Leírás

Párás és meleg helységekben, a lábgomba és körömgomba, további esetleges kórokozók biztonságos eltávolítására és megelőzésére kifejlesztett, kizárólag biológiai anyagokból, a bőrre semleges hatással rendelkező fertőtlenítő. Segítséget nyújthat bőrének fertőzéstől a wellness, uszoda részlegekben és sportlétesítmények öltözőiben. Továbbá a cipők fertőtlenítésére is ajánlatos, főleg bérelt cipők esetén. Sebfertőtlenítésre is alkalmas, akár nyílt sebre is. Ideális Sportolók számára, ahol az öltözőben a lábfejet egy-két mozdulattal be lehet fújni, megelőzve így a gomás, bakteriális fertőzéstől.

A sportolók számára a 25 ml-es sport változatára azt lehet mondani, hogy minden sporttáskában ott a helye!

Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

Makacsabb fertőzésekhez használhatja Köröm és Bőr ecsetelőnket.

 

További információk

Kiszerelés

25 ml, 500 ml, 1000 ml

Márka

,

Tulajdonos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bőr és köröm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Gyakran ismételt kérdések

A lehető leggyorsabban próbábáljuk eljuttatni hozzád a csomagod, ami maximum 1-3 napot vesz igénybe.

Igen, ha kérdésed merülne fel a termék alkalmazásával kapcsolatban írj egy emailt vagy hívj minket nyugodtan.

DPD futárszolgálat szállítja házhoz.