Fogorvosi fertőtlenítő

Fogorvosi fertőtlenítő

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás fertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen

3738 Ft5219 Ft

Hatóanyagok

Grape Vital kivonat koncentrátum, víz, aszkorbinsav, glicerin

Használata

A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már fél perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!

Környezetbarát

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatás spektrumú antiszeptikus, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer. Fény hatására a termék sötétedni kezd. Ez a grapefruitmag kivonat sajátossága, mely a minőséget nem befolyásolja.

Káros anyagoktól mentes

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Leírás

A BactoEx® Fogorvosi eszköz és felület fertőtlenítő oldat alkalmas a gépek, eszközök és a felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére a rendelőben. A páciensek után fertőtleníthetjük vele a napi szinten használatos orvosi eszközöket. Az oldat rendszeres használatával megakadályozhatjuk, megelőzhetjük a fertőzések kialakulását. Járvány vagy vírusos időszakokban különösen ajánlatos a használata, akár a váróteremben is kihelyezve, az újabb megbetegedések elkerülése érdekében.

Ajánlatos orvosi, háziorvosi, fogorvosi rendelőkben, körömápolóknak és kozmetikusoknak is, stb. alkalmazni.

Garantált védelmet nyújt többek között a Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. Koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, már fél perc után kifejti hatását, sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!

 

 

 

További információk

Kiszerelés

500 ml, 1000 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fogorvosi fertőtlenítő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SKU 100.560 Kategória

Gyakran ismételt kérdések

A lehető leggyorsabban próbábáljuk eljuttatni hozzád a csomagod, ami maximum 1-3 napot vesz igénybe.

Igen, ha kérdésed merülne fel a termék alkalmazásával kapcsolatban írj egy emailt vagy hívj minket nyugodtan.

DPD futárszolgálat szállítja házhoz.