Gyermekjáték és kellékek

Gyermekjáték és kellékek

Gyermekjátékok fertőtlenítésére alkalmazható oldat vegyszermentes,  óvodai használatra is.

550 Ft3834 Ft

Hatóanyagok

Grape Vital kivonat koncentrátum, víz, aszkorbinsav, glicerin

Használata

A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már fél perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!

Környezetbarát

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatás spektrumú antiszeptikus, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer. Fény hatására a termék sötétedni kezd. Ez a grapefruitmag kivonat sajátossága, mely a minőséget nem befolyásolja.

Káros anyagoktól mentes

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Leírás

Minden baba táskában ott a helye! Játék fertőtlenítő spray kisgyermekes háztartásba vegyszermentes, kiváló és megbízható utazáskor, vagy a nap bármely szakaszában, amikor nincs lehetőség a gyermekjáték vagy kellékek lemosására. Ha leesik a cumi, csak be kell fújni és lemosás és letörlés nélkül a babának újra odaadható! Kicsi, praktikus és után tölthető műanyag flakonban!

Ez a gyermek és baba játék fertőtlenítő spray vegyszermentes, hiszen az eszközök és játék tisztítása mindig sok gondot okoz a szülőknek. A játékok a földre kerülnek, a legkülönbözőbb mikrobák telepedhetnek meg rajtuk, melyek azután a gyermek szájába kerülve komoly fertőzéseket is okozhatnak, főleg járványos (influenza) időszakban, ahol egymást fertőzik a gyerekek a játék cserével.

A BactoEx® Gyermekjáték és kellékek fertőtlenítő oldat alkalmazása nagymértékben növeli a műanyag, fa vagy textilből készült játékok használatának biztonságát. A játékokat fújja le az oldattal, és egy perc hatóidő után öblítés, törölgetés és szárítgatás nélkül már a gyermek kezébe adható. Nem kell aggódni az esetleges fertőzésektől, megbetegedésektől.

Alkalmazása nemcsak lakásban és óvodákban elengedhetetlen, de különösen ajánlott a játszótéren, kertben és játszó közösségekben használt játékok esetén.

A BactoEx® Gyermekjáték és kellékek felületfertőtlenítő oldat alkalmas felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.

Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó. Nem okoz gondot, ha az oldat játékokkal vagy élelmiszerrel érintkezik, melyeket a gyermekek a szájukba vesznek.

Garantált védelmet nyújt többek között a játszótereken, óvodákban előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

Gyermekének immunrendszer erősítésére alkalmazhatja a Grape Vital® cseppet vagy a Grape Vital® Power Kids tablettát.

További információk

Kiszerelés

25 ml, 500 ml, 1000 ml

Márka

,

Tulajdonos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyermekjáték és kellékek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Gyakran ismételt kérdések

A lehető leggyorsabban próbábáljuk eljuttatni hozzád a csomagod, ami maximum 1-3 napot vesz igénybe.

Igen, ha kérdésed merülne fel a termék alkalmazásával kapcsolatban írj egy emailt vagy hívj minket nyugodtan.

DPD futárszolgálat szállítja házhoz.