Szauna és Wellness

Szauna és Wellness

Otthoni, illetve közösségi szaunák és wellness részlegek fertőtlenítésére.

2876 Ft4015 Ft

Hatóanyagok

Grape Vital kivonat koncentrátum, víz, aszkorbinsav, glicerin

Használata

A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már fél perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!

Környezetbarát

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatás spektrumú antiszeptikus, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer. Fény hatására a termék sötétedni kezd. Ez a grapefruitmag kivonat sajátossága, mely a minőséget nem befolyásolja.

Káros anyagoktól mentes

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Leírás

A szauna párás, meleg levegője és a fából készült berendezési tárgyai ideális körülményeket teremtenek a mikrobák szaporodásához. A BactoEx® Szauna és Wellness fertőtlenítő oldat alkalmazása biztonságossá teszi mind az otthoni, mind a közösségi szaunák és wellness részlegek használatát, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat. A szaunázás, vagy szoláriumozás megkezdése előtt fújja le a használni kívánt felületrészt az oldattal, és egy perc után már terítheti is le a törölközőjét és élvezheti a „steril” szaunázást. A szauna fertőtlenítő oldat rendszeres napi használata segítheti a szaunában a megfelelő mikrobiológiai állapot fenntartását, az egészséges és tiszta kikapcsolódást.

Garantált védelmet nyújt többek között a szauna és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, Antrax (lépfene), Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Kiszerelés

500 ml, 1000 ml

Márka

Tulajdonos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szauna és Wellness” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SKU 100.550 Kategória

Gyakran ismételt kérdések

A lehető leggyorsabban próbábáljuk eljuttatni hozzád a csomagod, ami maximum 1-3 napot vesz igénybe.

Igen, ha kérdésed merülne fel a termék alkalmazásával kapcsolatban írj egy emailt vagy hívj minket nyugodtan.

DPD futárszolgálat szállítja házhoz.