Travel kézfertőtlenítő

Travel kézfertőtlenítő

Antiszeptikus kéz- és sebfertőtlenítő, napi többszöri használatra alkalmas, kézek és arc fertőtlenítésére és kisebb sérülések kezelésére, sterilizálására is.

500 Ft6410 Ft

Hatóanyagok

Grape Vital kivonat koncentrátum, víz, aszkorbinsav, glicerin

Használata

A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már fél perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!

Környezetbarát

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatás spektrumú antiszeptikus, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer. Fény hatására a termék sötétedni kezd. Ez a grapefruitmag kivonat sajátossága, mely a minőséget nem befolyásolja.

Káros anyagoktól mentes

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Leírás

Természetes kézfertőtlenítő és sebfertőtlenítő. Minden női táskában ott a helye! Kiváló és megbízható utazáskor, vagy a nap bármely szakaszában, amikor nincs lehetőség a kéz mosására. pl. kórház látogatás, tömegközlekedés vagy akár a mosdó elhagyása után. Alkalmazható nagy forgalmú boltok elhagyását követően az arc fertőtlenítésére, sterilizálására. Természetes kézfertőtlenítő és sebfertőtlenítő oldat alkalmazható horzsolások és nyílt sebek fertőtlenítésére, sebekbe ragadt gézek és kötszerek oldására. A seb gyorsabb gyógyulásában is segítséget nyújthat.

Keresse az után tölthető 1 és 2 vagy 5 literes kiszerelést, ami praktikus és környezetkímélő.

A BactoEx® Travel Kézfertőtlenítő és Sebfertőtlenítő oldat alkalmas felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, vírusos, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.

Természetes kézfertőtlenítő napi használata nincs korláthoz kötve, annyiszor alkalmazható ahányszor szükséges. Nem okoz irritációt, nem okoz kiszáradást. Fél perc után  már kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc után éri el.

Garantált védelmet nyújt többek között E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, Antrax (lépfene), Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

Makacsabb bőr problémákhoz használhatja  Köröm és bőr ecsetelő .

További információk

Kiszerelés

25 ml, 500 ml, 1000 ml, 2000 ml, 5000 ml

Márka

,

Tulajdonos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Travel kézfertőtlenítő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Gyakran ismételt kérdések

A lehető leggyorsabban próbábáljuk eljuttatni hozzád a csomagod, ami maximum 1-3 napot vesz igénybe.

Igen, ha kérdésed merülne fel a termék alkalmazásával kapcsolatban írj egy emailt vagy hívj minket nyugodtan.

DPD futárszolgálat szállítja házhoz.