Dr. Dolhay Colpo-Cleaner Irrigátor

Dr. Dolhay Colpo-Cleaner Irrigátor

1600 Ft

Elfogyott

Leírás

Dr. Dolhay irrigátor könnyen kezelhető, tisztítható.

Fertőzés esetén ajánlatos a Ladyvita® hüvelykúpot alkalmazni és ehhez párosítva a Grape Vital® cseppekkel való irrigálást.

Irrigálás esetén tegyünk az irrigátorba 100 ml langyos vizbe 15-20 csepp Grape Vital®-t, ez attól függ, hogy mennyire érzékeny a hüvelyének hengerhámsejtei. Kádban fekve vagy a toaletten hátradőlve, lassan irrigáljon, hogy minél hosszabb ideig mossa át a fertőtleníteni kívánt hüvelyt.  Ezt napi akár több alkalommal is megismételheti. Ajánlatos és költségkímélő a kúpra tekintve, hogy ha minden reggel és este irrigál, és 2. vagy 3. nap az esti irrigálást egy hüvelykúp felhelyezésével váltjuk ki. Addig alkalmazhatja szünet nélkül amíg nem enyhülnek a panaszok, HPV esetén ez akár több hónapig is eltarthat.  Ezt a módszert várandós anyukák is alkalmazhatják.

A kezelésben ajánlatos a kúpot az esti órákban, lefekvés előtt felhelyezni. Ügyeljünk arra, hogy egy betétet tegyünk az alsóneműbe. Fontos, hogy a kúp által lebontott váladék, tisztuló anyag ne szennyezze meg az ágyneműt.

Mellékhatás: Nem ismert!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Dolhay Colpo-Cleaner Irrigátor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük